Modeller

Avant HD Scandinavia 5329 (Art.nr: 2345329)

Förstärkning: 51 dB

UHF innivå: 60-121.

Avant HD 5328 (Art.nr: 2345706)

Förstärkning: 51 dB

UHF innivå: 60-100.

Avant 5 (Art.nr: 2345705)

Har en förstärkning på 51 dB.

UHF innivå 60-100 dBµV

Avant 5375 (Art.nr: 2345375)

Har en förstärkning på 57 dB.

UHF innivå 60-80 dBµV

Macab Avant 5707 (Art.nr: 2345707)

Har en förstärkning på 45 dB.

UHF innivå 70-80 dBµV

Avant 3, 5326 (Art.nr: 2195326

VHF kluster programmerbar för 4 kanaler.

Avant 3, 5327 (Art.nr: 2195327)

VHF-ingång ej programmerbar (111-406 MHz)

FAQ - Avant

HD

Avant HD: Från vilken version kan handprogrammeraren PCT 4.0 användas för att spara inställningar och lägga in i ny Avant HD?

-- PCT 4.0, version 4.05 eller nyare. Visas direkt i displayn när programmeraren ansluts i enheten.

Avant 5/HD: Hur justeras UHf-nivån in när endast digitala signaler ansluts till UHF-ingångarna?

-- Nivån sänks -5 dB mot vald nivå. Om både analoga och digitala signaler ansluts så sänks nivån -10 dB.

5707/5375: Inställningar med bärbar PC fungerar inte. Fungerar OK med stationär PC.

-- Prova att ändra inställningen för parallell port mode, till ECP i datorns setup. Vissa bärbara datorer kan ha problem med anpassningen tillsammans med Avant anslutningskabel.

5707/5375: Den automatiska inställningen stannar direkt och displayen blinkar error (F, u).

-- Om FM och BI/BIII inte är anslutna indikeras att det är låg nivå och inställningen måste startas igen.

Avant 5: Lysdioden blinkar snabbt och förstärkaren fungerar inte.

-- Nätdelen kan ha gått sönder. Det finns ett nätdelskit att beställa från oss. Se även beskrivning här för reparation.

Avant 5: Varför blinkar "C" i huvudmenyn, vid val av utkanal, när en kanal programmeras till digital?

-- Blinkande "C" visar att en digital kanal har programmerats utan att undermenyn måste aktiveras för kontroll.

Avant 5/HD: Vad behövs för att programmera Avant 5 med PC?

-- Kabel 9-polig com till RJ45. Beställs av Macab. PC-mjukvara laddas ner här.

Avant 5: Vilken av hand- programmerarna PCT 3.0 och PCT 4.0 kan användas?

-- Avant 5 med firmware 2.0 eller nya hanterar PCT 4.0 med de nya menyerna men är bakåtkompatibel. Avant 5 med äldre firmware måste programmeras med PCT 3.0.