4G

Att tänka på om Macab 4G antenn

Antenn Pro-5000 är en utomhusantenn och skall därför monteras utomhus samt montera den så högt som möjligt med riktning mot önskad sändare. Använd i första hand 2600 MHz.

Signalnivån

Signalnivån är inte det mest kritiska för en bra nerladdning. Optimera ändå antennen för optimal signal. Om det finns flera sändare, så testa vilken som ger bäst resultat.

Logga in i modemet för inställning och kontroll

Aktivera modemet för yttre antenn. Tips! Om endast en ingång används så är en ingång primär och måste användas. På "Huawei B593" måste höger ingång då användas.

Välj och test de olika valen (900 MHz och 2600 MHz beroende på operatör) för bästa resultat.

Kontrollera via modemet under diagnostik för bästa signalnivå.

Testa nerladdningshastighet via ex. Bredbandskollen.